Op het voordeelbord worden kortingen vermeld die HG-organisaties en hun betrokkenen kunnen gebruiken. Hierbij kan gedacht worden aan kortingen voor uitgaansgelegenheden en winkels in Groningen. Op deze manier kunnen HG-organisaties aantrekkelijker gemaakt worden en kunnen wij als Word Actief iets terugdoen voor de actieve en betrokken student.

Studentendeals


 

25% korting op de activiteiten van Pitch & Putt op vertoon van een studentenpas.

 

 

10% korting op personen- en bestelauto's op vertoon van een studentenpas.

                                                               

Knipbeurt voor studenten voor 11,- euro op vertoon van een studentenpas.

50%  last-minute studentenkorting op een geselecteerd aantal voorstellingen. Op vertoon van een studentenpas.


10% korting op vertoon van een studentenpas.

Voor 9,- euro naar de film op vertoon van je studentenpas.

Tot 25% korting bij het aanschaffen van een nieuwe laptop. De voorwaarde is dat je een account maakt met je school e-mail.
10-15% korting op drukwerk voor jou en je vereniging bij gebruik van het logo van studentendrukwerk. Scripties, almanakken en meer.


10-15% korting mogelijk als je lid bent van een samenwerkende studentenorganisatie. Zorg ervoor dat je dit van te voren bij de organisatie checkt.

Tot 50% korting op outletartikelen van Fatboy. Deze artikelen staan niet op de website. Neem contact op met de SSA voor meer informatie.

Vanaf 10% korting bij Shirt a la Minute. Deze actie geldt alleen wanneer je studentenorganisatie een samenwerking heeft met Shirt a la Minute. Vraag dit dus aan bij je organisatie.

* Klik op de foto voor de website.