Op het vacaturebord worden vacatures geplaatst voor organisaties in Groningen die op zoek zijn naar vrijwilligers. Wil jij iets positiefs bijdragen aan de samenleving in Groningen en meer doen naast je studie? Kijk dan welke vacature het beste bij jou past!

 

Rode Kruis Studentendesk Groningen

Bestuursleden gezocht

Wil jij bestuurservaring opdoen binnen een NGO, jezelf ontwikkelen en iets betekenen voor de maatschappij? En niet geheel onbelangrijk, een mooie en relevante toevoeging voor je cv? Lees dan verder!De Rode Kruis Studentendesk Groningen is op zoek naar drie nieuwe parttime bestuursleden! We zoeken enthousiaste studenten die vanaf december de functies secretaris, PR en projectcoördinator willen gaan vervullen. Met vele commissies en projecten en een database van meer dan 1100 vrijwilligers betrekken wij Groningse studenten bij vrijwilligerswerk. Het bestuur van de Studentendesk is parttime, wisselt om het half jaar de helft van de bestuursleden, duurt een jaar en biedt je de kans je breed te ontwikkelen!

Solliciteer direct door je cv en motivatiebrief te sturen naar studentendeskgroningen@rodekruis.nl. Solliciteren kan tot en met 10 november!

Goed Voorbereid Commissie

De Goed Voorbereid commissie helpt studenten sterker en zelfredzamer te worden in noodsituaties, van ongelukken rond het huis tot rampen. Als commissie ga je dat doen door mensen bewust te maken van risico’s en hen te activeren hun vaardigheden en netwerken te versterken. Met deze commissie ga jij de studenten van Groningen Goed Voorbereid maken door middel van projecten te organiseren. Zie jij jezelf zelfverdedigingscursussen geven of lezingen organiseren? Geef je dan nu op!

Aanmelden kan tot en met 10 november door een mail met je cv en motivatie te sturen naar studentendeskgroningen@rodekruis.nl!

 

Afbeeldingsresultaat voor rode kruis studentendesk groningen