Op onze evenementenpagina zijn alle evenementen van Word Actief, de Hanze en de stad Groningen te vinden. Hiermee willen wij studenten informeren over activiteiten die te doen zijn in de stad en op school. Dit om studenten actief te maken in het bijwonen van activiteiten naast hun studie.

November 2019

Let's Gro  

Datum: Zaterdag 2 november 2019

Tijd: 09:30 - 14:00 uur

Locatie: De Biotoop, 30 Kerklaan, 9751 NN Haren

 

Ben jij inwoner van Haren of Groningen en ben jij maatschappelijk betrokken? Doe mee aan de G100 en ga de dialoog aan over de situatie en toekomst van onze leefomgeving!

Per 1 januari zijn Groningen en Haren niet zonder slag of stoot samengevoegd. Nu het stof een beetje is gedaald en we écht bij elkaar horen is er ruimte om te kijken wat voor kansen dit samenzijn biedt en om te laten horen wat JIJ belangrijk vindt. Heb je inspirerende ideeën of vraagstukken met betrekking tot onze leefomgeving? Nu is je kans om deze te delen! Meld je aan voor de G100, dé plek waar we samen beslissingen maken over belangrijke zaken in de leefgemeenschap. Lees hier meer over dit evenement!

 

 

Datum: Zaterdag 19 oktober
Tijd: 22:00 – 03:00 uur

 

Groningen.... winter is coming!!!

Helaas is de zomer alweer bijna voorbij en dat betekent dat we ons weer moeten voorbereiden op koude temperaturen. Maar voordat het zover is gaan we de temperatuur nog even goed omhoog gooien tijdens Ladi Dadi.

DOT wordt weer omgebouwd tot een R&B/Hip Hop Classic tempel waar we iedereen weer zullen terug brengen naar de jaren 80, 90 en 00's.

Met:

DEEJAY MANIE
DJ FULLSCALE
MC PRYME

We gaan er weer lekker tegenaan dus zorg dat je er bij bent.

Tickets: www.ladidadi.nl, Facebook of eventbrite
Voorverkoop: €10,- (t/m vrij 18 oktober)
Deur: €15,-