Hallo Allemaal! Ik ben Hannah Zantinge en ik ben 20 jaar oud. Ik zit in mijn 4e jaar van de studie Biologie en Medisch laboratorium onderzoek. Momenteel doe ik bestuur bij Stichting Studenten Activiteiten met de functie penningmeester. Voorheen ben ik 3 jaar lang actief geweest bij de studievereniging Equilibrium.

Vanaf de Havo ben ik gelijk naar het HBO gegaan. Toen ik met mijn studie op introductie kamp ging kwam ik al gelijk in aanraking met de leuke studievereniging Equilibrium. Na het introductiekamp ben ik gelijk bij de studie gerelateerde commissie gegaan. In deze commissie heb ik veel geleerd over het contact zoeken met bedrijven en het organiseren van een lezing of excursie. In mijn tweede jaar ben ik voorzitter van deze commissie geweest. In mijn derde jaar ben ik betrokken geweest bij de oprichting van een nieuwe commissie genaamd Equi’s Adventure. Hier ben ik ook de voorzitter van geweest. Het doel van deze commissie was het actief lid zijn bij Equilibrium aantrekkelijker te maken bij eerstejaars. Dit was ook een erg interessante ervaring omdat bijna alles wat wij organiseerden nog niet eerder was gedaan bij de studievereniging. Na 3 jaar lang actief te zijn bij Equilibrium leek het mij erg leuk om een bestuursjaar te gaan draaien. Omdat ik Equilibrium al 3 jaar lang kende wilde ik eens ergens anders actief zijn. Toen ben ik uiteindelijk bij Stichting Studenten Activiteiten terecht gekomen.

Door 3 jaar lang actief te zijn bij mijn studievereniging heb ik heel veel mensen ontmoet die interesse hebben in hetzelfde vakgebied als mij. Hier heb ik veel van mijn vrienden ontmoet en heb ik erg veel geleerd. Het mooie aan een studievereniging is dat het goed naast je studie past. Het motto van mijn studievereniging is dan ook "evenwicht tussen goed slagen op je opleiding en genieten van de beste tijd van je leven, je studententijd!".  Daarnaast ben ik dus ook de penningmeester van Stichting Student Activiteiten. Ook al zit ik nog maar 2 maanden in mijn bestuursjaar, ik heb nu al veel geleerd en veel nieuwe mensen ontmoet. Tijdens een bestuursjaar bouw een groot netwerk op met mensen buiten je studie en ontwikkel je persoonlijk heel erg. Daarnaast staat een bestuursjaar ook nog eens goed op je CV!

Wil jij ook veel leren naast je studie en een groot netwerk opbouwen? Twijfel niet en Word Actief!